​Sportsefterskole

Sportsefterskolen Sjælsølund er en idrætsefterskole i Nordsjælland, som holder et vågent øje med samfundet, der omgiver os. Vi har dog ingen tilknytning til politiske partier eller nogle former for religiøse bevægelser.

En af vores vigtigste opgaver som sportsefterskole er at lære vores elever at optræde i samfundet med medmenneskelighed, respekt og tolerance, samt at udvikle deres egen personlighed med henblik på at kunne indgå positivt og aktivt i samfundet.

Vi vil være en sportsefterskole, hvor eleverne lærer noget! Det gælder både den faglige undervisning i klasseværelset, og ude på de forskellige sportslinjer, herunder pigefodboldlinje, drengefodboldlinje, golflinje, badmintonlinje, danselinje, adventurelinje og skilinje - hvor sporten er i centrum.

Mere om vores sportsefterskole

På vores sportsefterskole er det vigtigt, at eleverne føler sig hjemme. Et år på vores efterskole vil blive et spændende år med et nyt hjem, nye lærere og masser af nye venskaber.

Her på efterskolen lægger vi meget vægt på, at elevernes nye hjem bliver et hjem fyldt med hensynsfuldhed og ansvarlig optræden. Et hjem hvor der er plads til 140 elever i 9. og 10. klasse. Derfor forventer vi også, at vores elever deltager aktivt i, at skabe en behagelig atmosfære og stemning på vores fælles efterskole.

Vi har derfor en forventning om, at vores elever optræder ud fra følgende værdier:

• ...tolerance
  • ...ansvarlighed
  • ...ligeværdighed
  • ...hjælpsomhed

Vil du vide mere om vores sportsefterskole?

Hvis du vil vide mere om vores sportsefterskole i Hørsholm, i Nordsjælland, så kan du altid kontakte os på telefon 45 86 09 16. Du er ligeledes meget velkommen til at få dig en snak med vores lærere og elever på skolen, så du kan blive klogere på, hvad et ophold på S|E|S kan tilbyde dig.