​Idrætsefterskole og sportsefterskole

Sportsefterskolen Sjælsølund er en idrætsefterskole i Nordsjælland, som holder et vågent øje med samfundet, der omgiver os. Vi har dog ingen tilknytning til politiske partier eller nogle former for religiøse bevægelser.

En af vores vigtigste opgaver som idrætsefterskole og sportsefterskole er at lære vores elever at optræde i samfundet med medmenneskelig respekt og tolerance, samt at udvikle deres egen personlighed med henblik på et positivt og aktivt engagement i samfundet.

Vi vil være en sportsefterskole, hvor eleverne lærer noget! Det gælder både den faglige undervisning i klasseværelset, og ude på de forskellige idrætslinjer, herunder fodboldlinjen for piger, fodboldlinjen for drenge, golflinjen og ridelinjen, hvor sporten er i centrum.

Mere om vores sportsefterskole

På vores idrætsefterskole er det vigtigt, at eleverne føler sig hjemme. Et år på vores idrætsefterskole vil blive et spændende år med et nyt hjem, nye venskaber og nye lærere.

På vores sportsefterskole lægger vi meget vægt på, at elevernes nye hjem bliver et hjem fyldt med hensynsfuldhed og ansvarlig optræden. Et hjem hvor der er plads til 140 elever i 9. og 10. klasse. Derfor forventer vi også, at vores elever deltager aktivt i, at have en behagelig atmosfære og stemning på vores sportsefterskole.

Vi har derfor en forhåbning om, at eleverne lever efter disse begreber på vores sportsefterskole og i samfundet generelt:

• Tolerance
  • Tryghed
  • Ligeværdighed
  • Ansvarlighed
  • Hjælpsomhed

Vil du vide mere om vores idrætsefterskole?

Hvis du vil vide mere om vores sportsefterskole og idrætsefterskole i Hørsholm på Sjælland så kan du altid kontakte os på telefon 45 86 09 16. Du er ligeledes meget velkommen til at få dig en snak med vores lærere og elever på skolen, så du kan blive klogere omkring livet på en sportsefterskole.