​Ansøgning

Om optagelse på Sportsefterskolen Sjælsølund (S/E/S) - 42 uger.

Vilkår:

Vi har gjort os bekendt med skolens værdigrundlag og vil i samarbejde med skolen, gøre skoleopholdet til en udviklende og lærerig oplevelse for eleven. Skolen er helt røgfri - og alkoholindtag er ikke tilladt for elever.

Vi er bekendt med at 1. rate af efterskoleopholdet for 2019/20 skal indbetales den 1. juli 2019, gældende for juli mdr. og herefter opkræves raterne den 1. i hver mdr. indtil alle 11 rater er betalt. For skoleåret 2019/20 er prisen 2500,- pr. uge, heraf modtager alle statsstøtte afhængig af hustandindkomsten. For efterfølgende år, vil priser og betalingsoplysninger informeres på vores hjemmeside, eller via mail.

Vi er bekendt med: at ved afbrydelse af skoleopholdet i utide, betales beløbet for udmeldingsmåneden og det beløb, der svarer til fire ugers egenbetaling uden statsstøtte, som pt. udgør kr. 10000,-. Da vores linjeture bliver bestilt og betalt, kort tid efter skolestart, returneres dette beløb ikke, hvis eleven stopper i utide, og før linjeturen er gennemført. Hvis eleven bortvises pga. overtrædelser af skolens regler, koster det ligeledes 4 uger, uden statsstøtte.

​Til Skilinjen opkræves særskilt 2 rater ekstra à kr. 6200,- som også opkræves 1. september og 1. februar, som følge af ekstra rejseaktivitet og omkostninger deraf.

​Badmintonlinjen kræver særskilt 2 ekstra rater á 5600,- som opkræves 1. september og 1. februar. Dette beløb går til linjeturen/ træningslejren i Malaysia.

I forbindelse med denne ansøgning opkræves et ansøgningsgebyr på kr. 2000,- som kun returneres, hvis skolen ikke optager eleven. Afvent opkrævningen fra os. (Husk, altid at skrive elevens navn + skoleår, så vi ikke er i tvivl om betalingen.)

Alle beløb bedes indsat på skolens bankkonto – Nordea Hørsholm, reg. nr.: 2228 konto nr.: 0290 103 860.

Flere informationer om skolen kan findes her på hjemmesiden og du er altid velkommen til at kontakte os​​.

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

 instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk 

CVR: 47977312

instagram  facebook  youtube

Se vores kontrolrapport​:​

banner_gul_99x32