​Skole og lektier

​Det er meget vigtigt for skolen som helhed, og for CSA, at du passer din skolegang på trods af de mange timer på ski. For nogle elever er det en udfordring at prioritere skolearbejdet og skiløbet ligeligt. Vores forventning til vores elever at de er flittig i alle fag.

På CSA har vi skolefagene med på vores skiture. Faglærerne er bekendte med det fravær som eleverne på skilinjen har, og fortæller i god tid hvad der bliver undervist i, så skieleverne kan tage deres lektierne med, og så de lærere der tager med på skiturene, ved hvad eleverne skal arbejde med imens de er væk fra skolen.

Der vil igennem årets løb være ekstra opsamlende undervisning for CSA eleverne i ugerne op til turene, og derudover bruger vi halvanden til to timer på lektier, hver aften, når vi er afsted på tur. Dette er obligatorisk. 

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

 instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen:

Følg vores sociale medier for at få et bedre indblik i hverdagen på S|E|S

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk 

CVR: 47977312

instagram  facebook  youtube

Se vores kontrolrapport​:​

banner_gul_99x32