S|E|S på Toppen​

​​S|E|S på Toppen som vi kalder vores trætopklatrebane, er en forhindringsbane i trætoppene. Her er udfordringer for alle. 

For de små er der en grøn bane i lavere højde og hvor udfordringerne ikke er alt for vanskelige. Sammen med de to svævebaner på 70 og 90 meter, er dette lige sagen for børn i de fleste aldre.

Har man mod på mere er der både blå, rød og den sorte bane som er Sjællands sværeste placeret 17 meter over jorden.

Booking af klatrebanen

Kontakt os på sespaatoppen@gmail.com for at booke.

Vi booker kun grupper á minimum 10 personer. Særlige tilbud for skolegrupper.

Restaurant Trætoppen

​Restaurant Trætoppen er en pop-up restaurant med plads til kun 14 gæster som sidder ved et langbord 5 meter oppe i træerne

​Pressen om S|E|S på Toppen

​Læs artiklen fra Frederiksborg Amtsavis

Restaurant Trætoppen

Dato for næste åbninger kommer snart

Adresse

Sportsefterskolen Sjælsølund, Sømærket 3, oppe i træerne midtfor, 2970 Hørsholm.

Find vej med Google Maps.

Projektet - kort

Sportsefterskolen Sjælsølund har sat et ambitiøst projekt i søen. Her skal pædagogik, kreativitet og viden om mad og så selvfølgelig hårdt arbejde, gerne munde ud i en helt særlig oplevelse oppe i træerne.

Otte af skolens elever bliver optaget på Madholdet. Her skal eleverne lære alt det grundlæggende om mad, tilberedning, præsentation og servering.

Ambitionen er at skabe et måltid som mindst måler sig med andre gode restauranter. Og så med den særlige oplevelse det er at sidde oppe i træerne og nyde måltidet.

Vigtigst af alt er dette her et forsøg på for alvor at koble skolen direkte til virkeligheden. I et fag hvor de i bogstaveligeste forstand skal ud og have fingrene i jorden, og hvor de med egen restaurant og rigtige gæster at servicere ikke blot oplever det som virkelighedsnært, men hvor virkeligheden er blevet lukket helt ind som naturlig del af læringsrummet.

Vi ønsker at alt er helt realistisk for vores elever, som motiveres ved at vide at slutteligt skal alt klappe for gæsterne i restauranten. For eleverne bliver dette vedkommende og vi tror at læringen kommer som blind - men meget velkommen passager. Velbekomme!

​​Særligt

Hvis vi skønner at vejret ikke er til en god oplevelse, kan arrangementet blive aflyst. Hvilket vi skriver ud til jer.​

Kokken bag det hele

Det hele bliver dirigeret af Jonas Kousholt. Vi er glade og stolte over at Jonas har kastet sin entusiasme ind i netop dette projekt. Jonas blev i sin tid udlært på Kommandanten, og har derefter været på Negresco(Nice- Frankrig), D’Angleterre, Krogs Fiskerestaurant og var såmænd slutteligt også på det der var verdens bedste restaurant, NOMA.

Oppe i træerne

Restaurant Trætoppen er en pop-up restaurant med plads til kun 14 gæster som sidder ved et langbord 5 meter oppe i træerne. Hold øje med hjemmesiden for at se hvornår næste dato for åbning er. Du kan også skrive dig på venteliste inden datoen offentliggøres.

4-retters menu = Pris: 599,-

Bookning sker på mail til: jens@sjaelsoelund.dk - eller på www.madbillet.dk

Der er tæpper, men tag gerne en ekstra trøje med hvis det bliver køligt.​

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

 instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen:

Følg vores sociale medier for at få et bedre indblik i hverdagen på S|E|S

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk 

CVR: 47977312

instagram  facebook  youtube

Se vores kontrolrapport​:​

banner_gul_99x32