Fodboldlinje med mange oplevelser

​​En af de linjer, som vi tilbyder her på efterskolen, er fodboldlinjen. Vores fodboldlinje er anerkendt i fodboldmiljøet, og vi har, som et led i udviklingen af elitefodboldholdet på skolen, fået udvidet vores samarbejde med fodboldklubben Schalke 04.

Her vil der blandt andet være mulighed for en prøvetræning med Schalke 04’s u17 hold for de 5 bedste spillere på vores elitehold.

Vi har som fodboldefterskole markeret os gennem de seneste år, som et af de bedste efterskolehold, når det kommer til fodboldresultater. Ud over holdets høje niveau, er vi lige så stolte af de resultater vi dagligt skaber på træningsbanen med udviklingen af de enkelte spillere, som højner deres niveau markant gennem opholdet hos os.

Vores hovedformål på fodboldlinjen

På fordboldlinjen er vores hovedformål at gøre hver enkelte spiller til en endnu bedre fodboldspiller, både som holdspiller og som individuel spiller. Alle vores fodboldspillere skal mærke en større udvikling i deres fodboldspil, når det gælder:

  • Teknik
  • Taktik
  • Fysik
  • Mentalitet

På vores fodboldhold har vi naturligvis et stort fokus på et stærkt sammenhold, god holdmoral og kammeratskab. Sådan skaber vi det bedste fodboldhold, med de bedste spillere, den bedste stemning og den rette mentalitet.

Få mere information ved at kontakte os

Vores daglige træning er inspirerende, seriøs og ansporer til eksplosiv udviklende. Hvis du vil vide mere om os, fodboldlinjen, efterskolen og hvilke muligheder du har som spiller på vores efterskolehold, så kontakt os på telefon 45 86 09 16 eller send os en e-mail på efterskole@sjaelsoelund.dk.

Vi svarer gerne på spørgsmål om livet her på fodboldlinjen, og om efterskolelivet generelt. Vores efterskole ligger i Hørsholm (Nordsjælland) og du er mere end velkommen til at kigge forbi og stille spørgsmål, uanset hvor i landet du kommer fra.​

Kontaktinformation​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk​ 

CVR: 47977312​

★ ★ ★ ★ ★

Vi er blevet vurderet ​til 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 107 anmeldelser på Facebook.