Sportsefterskolen Sjælsølund søger engelsk- og dansklærer pr. 1. november eller 1. december 2017

Sportsefterskolen Sjælsølund har 150 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin. Vi tilbyder linjeundervisning i fodbold, ski, adventure, badminton, golf og dans og efterskolen ligger natursmukt lige uden for Hørsholm 20 km. nord for København.

S|E|S er kendetegnet ved, ud over sin stærke sportslige profil, også at have en boglig profil.

Vi søger til en faglig dygtig lærer, der brænder for efterskolelivet og som gerne vil være en del af vores team. Du skal kunne dække følgende fag:

·​Engelsk

·​Dansk

Vi forventer:

At du er Linjefagsuddannet eller tilsvarende i engelsk.

At du er Linjefagsuddannet eller tilsvarende i dansk.

At du har erfaring med eller som nyuddannet er indstillet på at føre eleverne op til de relevante prøver på folkeskoleniveau.

At du er indstillet på at tage del i alle dele af efterskolelivet som bl.a. tilsyn og vagter i weekender og om aftenen.

At du er indstillet på at være kontaktlærer.

At du er indstillet på at deltage i eventuelle udenlandsrejser.

At du eventuelt kunne tænke dig at undervise på vores Cambridgeengelskhold.

Det er ikke et krav, men det vil være en fordel hvis du har en interesse for sport eller har en sportslig profil.

Læs mere om skolen her: www.sjaelsoelund.dk

Løn- og ansættelsesvilkår: Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 19. oktober. Ansøgningen sendes pr. mail til efterskole@sjaelsoelund.dk. Hvis man ikke har hørt noget i forbindelse med sin ansøgning inden d. 24. oktober, er det fordi man ikke er kommet i betragtning til stillingen. Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 30. oktober.

Ansættelsen er pr. 1. november eller 1. december.

Yderligere informationer kan fås hos forstander Jens H. Nissen eller viceforstander Mads Holm-Hansen på tlf. 45 86 09 16