Sportsefterskolen Sjælsølund søger en matematiklærer pr. 1. februar 2022

Der vil være tale om et års barselsvikariat med mulighed for efterfølgende fast ansættelse. Da en af vores faste lærere skal på barsel, og vi samtidig ønsker at udvide lærerkollegiet om et år er der mulighed for fast ansættelse.

Sportsefterskolen Sjælsølund har 168 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin. Vi tilbyder linjeundervisning i fodbold, ski, adventure, badminton og dans. S|E|S er en sportsefterskole som har været i rivende udvikling, og som er blevet kendt for sin seriøse sportslige profil, men også kendetegnet ved en stærk boglig profil, og hvor dannelsen er i centrum. I det faglige arbejdes der undersøgende og vi er af den overbevisning at en relevant og nærværende undervisning er vejen frem. Efterskolen ligger natursmukt lige uden for Hørsholm blot 20 km. nord for København.

Vi søger en faglig dygtig lærer, der brænder for efterskolelivet og som gerne vil være en del af vores team. Du skal kunne dække følgende fag:

·​Matematik

Hvis du kan undervise i tysk eller fodbold, vil dette også være relevant.

Vi forventer:

At du er linjefagsuddannet eller tilsvarende i matematik.

At du er indstillet på at indgå i et tæt teamsamarbejde omkring både matematik og evt. tysk.

At du er indstillet på at tage del i alle dele af efterskolelivet som bl.a. tilsyn og vagter i weekender og om aftenen.

At du har erfaring med eller som nyuddannet er indstillet på at føre eleverne op til de relevante prøver på folkeskoleniveau.

At du er indstillet på at være kontaktlærer.

At du er indstillet på at deltage i eventuelle udenlandsrejser.

Læs mere om skolen her: www.sjaelsoelund.dk

Løn- og ansættelsesvilkår: Ansættelse er på fuld tid og sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Ansøgningsfrist søndag d. 12. december 2021. Ansøgningen sendes pr. mail til efterskole@sjaelsoelund.dk. (Husk at skriv ”ansøgning” i emnefeltet) Hvis man ikke har hørt noget i forbindelse med sin ansøgning inden d. 14. december, er det fordi man ikke er kommet i betragtning til stillingen. Ansættelsessamtaler afholdes torsdag d. 16. december.

Ansættelsen er pr. 1. februar 2022. Medsend lærerbevis (hvis færdiguddannet), cv, samt relevante bilag og referencer.

Yderligere informationer kan fås hos forstander Jens H. Nissen eller viceforstander Mads Holm-Hansen på 45 86 09 16

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen:

Følg vores sociale medier for at få et bedre indblik i hverdagen på S|E|S

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk