Sportsefterskolen Sjælsølund søger matematiklærer pr. 1. december.

Da en af vores faste lærere har valgt at søge andre udfordringer, søger vi en lærer som brænder for matematik og for at blive efterskolelærer.

Sportsefterskolen Sjælsølund har 156 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin. Vi tilbyder linjeundervisning i fodbold, ski, adventure, badminton, golf og dans og efterskolen ligger natursmukt lige uden for Hørsholm 20 km. nord for København.

S|E|S er kendetegnet ved, ud over sin stærke sportslige profil, også at have en boglig profil.

Vi søger en faglig dygtig lærer, der brænder for efterskolelivet og som gerne vil være en del af vores team.

Vi forventer:

At du er Linjefagsuddannet eller tilsvarende i matematik.

At du har erfaring med eller som nyuddannet er indstillet på at føre eleverne op til de relevante prøver på folkeskoleniveau.

At du er indstillet på at tage del i alle dele af efterskolelivet som bl.a. tilsyn og vagter i weekender og om aftenen.

At du er indstillet på at være kontaktlærer.

At du eventuelt kan varetage uddannelsesvejledning.

At du eventuelt har mod og lyst til at varetaget faget entreprenørskab.

Det er ikke et krav, men det vil være en fordel hvis du også har en interesse for sport.

Læs mere om skolen her: www.sjaelsoelund.dk

Løn- og ansættelsesvilkår: Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Ansøgningsfrist: onsdag d. 24. oktober. Ansøgningen sendes pr. mail til efterskole@sjaelsoelund.dk. Hvis man ikke har hørt noget i forbindelse med sin ansøgning inden d. 28. oktober, er det fordi man ikke er kommet i betragtning til stillingen. Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag/ onsdag d. 30./ 31. oktober.

Ansættelsen er pr. 1. december.

Yderligere informationer kan fås hos forstander Jens H. Nissen eller viceforstander Mads Holm-Hansen på tlf. 45 86 09 16

★ ★ ★ ★ ★

Vi er blevet vurderet ​til 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 107 anmeldelser på Facebook.