Personale​

Forstander

​Jens H. Nissen​

jens@sjaelsoelund.dk

Træner fodboldlinje

Mads Holm-Hansen

Viceforstander

mads@sjaelsoelund.dk

Mere om Mads

Mit navn er Mads Holm-Hansen, jeg bor i Gl. Holte med min familie. Jeg har arbejdet som lærer siden jeg gik ud af gymnasiet i 2004 og er læreruddannet i dansk, engelsk, idræt og dansk som andetsprog. Jeg startede som lærer på S|E|S i 2010 og efter en håndfuld år i den rolle blev jeg viceforstander på skolen.

Herudover har jeg taget en masse fodboldtræneruddannelser og i 2016 blev jeg færdig med UEFA’s A-licens. Jeg har, udover trænergerningen på S|E|S, været træner i flere klubber på både ungdoms- og seniorniveau.

Jeg har dyrket sport hele mit liv. Jeg har specialiseret mig, udover fodbold, i de fleste ketcher sport, og jeg er lige nu er en meget aktiv padelspiller, hvilket har medført deltagelse ved VM-kvalifikationen i Belgien i 2018 og til EM i Portugal i 2019.

Jeg sætter ekstra stor pris på at være med til at rammesætte god trivsel, opleve elevernes personlige udfoldelse og glæden ved det store fællesskab.

​Afdelingsleder

Kassia  A. Sigvardt

Afdelingsleder og underviser i Matematik, tysk og kontaktlærer

Mere om Kassia

Jeg hedder Kassia og kommer oprindeligt fra skønne Odsherred. Jeg bor nu i Husum med min mand og barn og bruger derudover meget tid i vores sommerhus i Klint.

Jeg har været på SES siden 2018, og har været lærer siden 2014. Mine linjefag er tysk, matematik, samfundsfag og specialpædagogik. Jeg er uddannet fra Frederiksberg Seminarium.

På SES er jeg en del af ledelsen, hvor jeg står for den pædagogiske/didaktiske retning og en masse andet spændende. Derudover underviser jeg i matematik og tysk.

For mig er god undervisning, når eleverne føler, at undervisningen er nærværende og relevant. Jeg brænder for den motiverende undervisning og laver ikke matematik for matematikkens skyld, men fordi matematik er relevant i så mange sammenhænge!

Matematik kan man nemlig altid regne med.​

Træner fodboldlinje

Kristian Søndergaard

Fodbold, dansk og kontaktlærer

Mit navn er Kristian Søndergaard. Jeg bor til dagligt i Valby, hvor jeg lige er flyttet til efter 27 år i Odense og Fyn.

Jeg er læreruddannet fra UCL i Odense, hvor jeg blev færdiguddannet i januar 2022. Her er jeg uddannet i fagene dansk, idræt og historie.

Jeg har været ansat på SES siden sommeren 2023. Inden da har jeg været ansat på idrætsefterskole på Fyn i to år.

På SES underviser jeg i dansk og på fodboldlinjen. Derudover har jeg også aften-, natte- og weekendvagter, samt er kontaktlærer.

Det der betyder noget for mig som efterskolelærer er relationsdannelse, fællesskab, faglighed og sport. Jeg ønsker at være den bedste udgave af mig selv og give elever et år de kan se tilbage på med gode oplevelser, smil og et år de sent vil glemme.

Danselinje instruktør

Pernille Maria Liisberg

Mere om Pernille kommer snart

Faglig underviser

Tina Jensen
​Dansk, engelsk (Cambridge), kontaktlærer

Mere om Tina

Mit navn er Tina jeg bor i København K. Jeg er læreruddannet i fagene dansk, engelsk, håndarbejde og idræt, og har undervist 10. klasse siden 2007.

Jeg har været på SES siden december 2017 og her underviser jeg i fagene dansk og engelsk samt valghold i Cambridge og yoga, og derudover er jeg kontaktlærer.

Jeg har i mange år arbejdet med internationale projekter, og arbejder på at få et internationalt projekt til SES. Derudover er jeg uddannet MOT coach, som jeg gør brug af i min hverdag på skolen, og især til fællessamlingerne.

For mig er den positive og kreative tilgang til fagene vigtig, og jeg går meget op i, at vi har det godt sammen, lytter og giver plads til hinanden, for på den måde kommer vi længst med samarbejdet, hvad enten det er i undervisningen eller i fritiden på efterskolen.

Faglig underviser

Kristine Jakobsen

Dansk, tysk, engelsk og kontaktlærer

Mere om Kristine

Jeg hedder Kristine og kommer oprindeligt fra København, hvor jeg er opvokset i en tysk-dansk familie. Efter mange år i udlandet bor jeg nu i en lejlighed på Nørrebro sammen med min kæreste.


Jeg begyndte at arbejde på SES i november 2023. Her underviser jeg i dansk, tysk og engelsk. Derudover er jeg kontaktlærer. Inden jeg startede på SES har jeg haft en karriere som sprogofficer i arabisk og som mellemøstspecialist i EU Kommissionen.

Jeg brænder for sprog og mener, at sprog kan åbne mange døre i livet. Jeg ønsker, at videregive min begejstring for sprog til eleverne på SES og vise dem, at sprog indeholder meget mere end bare grammatik; nemlig også kultur, politik og humor

​Faglig underviser

Line Dalitz

Matematik, tysk og idræt

Mere om Line

Jeg er uddannet i 2016 fra Frederiksberg seminarium med linjefag i matematik, tysk og idræt. På SES underviser jeg i tysk og matematik i både 9. og 10. klasse.

Jeg startede på efterskolen i 2014.

På efterskolen er jeg kontakt- og trivselslærer. Som trivselslærer støtter vi den sociale trivsel og er til rådighed for elever, der har et særligt behov for voksenkontakt i en periode.

Derudover omhandler mine morgensamlinger seksualundervisning, så eleverne kan blive oplyst om de udfordringer og glæder der møder dem.

Privat bor jeg i Brønshøj, og i min fritid er jeg bare glad for vinterbadning, yoga og ski.

Kok og køkkenchef

​Jonas Kousholt

Køkkenmedhjælp

Thip Prehn

Køkkenmedhjælp

Liqi Luo

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

 instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen:

Følg vores sociale medier for at få et bedre indblik i hverdagen på S|E|S

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk 

CVR: 47977312

instagram  facebook  youtube

Se vores kontrolrapport​:​

banner_gul_99x32