​Cambridge engelsk på S/E/S

Et enkelt hold på S/E/S

• Undervises udelukkende på engelsk og i engelsksprogede tekster, der ikke er tilpasset danske elever.
  • Går til prøve på CAE- niveau (Cambridge advanced English) (tale+lytte+læse+skrift), også kendt som niveau C1.
  • Eleven skal ansøge om at komme på holdet – vurderes på årskarakter + motiveret ansøgning.

Certifikatet

• CEA-niveau (Cambridge English advanced)
  • Mere end 11.000 uddannelsesinstitutioner og virksomheder anerkender beviset.
  • Giver adgang til studievisum i Australien.
  • Udstedes af Cambridge English Language Assessment.

Prøven

• Afholdes i april/maj
  • Eleven skal tilmeldes prøven via Studieskolen og selv betale gebyret på 2.175kr
  • De skriftlige eksamensbesvarelser bliver sendt til Cambridge i England, hvor de bliver rettet. Kandidaten får tilsendt et eksamensbevis, som regel efter 2-3 måneder.

• Pensum: http://www.studieskolen.dk/~/media/Files/Cambridge/Mapping-CAE-2014.ashx
  • Underviser: Har engelsk på linjefag fra seminariet, og deltager på forhånd på et kursus, hvor man lærer at forberede sine elever til FCE (First Cambridge English), samt får et netværk med andre undervisere. På kurset gået der i dybden med de fire enheder, som CE består af.