Sportsefteskolen Sjælsølund er en gymnasielt forberedende efterskole.

Vi lægger vægt på, at dit ophold på Sportsefterskolen Sjælsølund bliver så afvekslende som muligt, indenfor de rammer vi selvsagt er underlagt.

Med en gymnasieforberedende undervisning, og en grundig vejledning, ruster vi eleverne bedst muligt til deres videre uddannelsesforløb.

Og med et afvekslende skoleår, hvor der hele tiden er noget spændende at se frem til, skaber vi sammen grundlag for at fremme elevernes lyst til at dygtiggøre sig.​

Vi har valgt at indføre faget "Almen sprogforståelse". Faget er ligeledes på skemaet i gymnasiet, hvorfor vi har valgt at indfører det her på skolen. Vi ønsker at at ruste eleverne godt fagligt til det der venter dem i deres videre uddannelse.

Året byder på spændende oplevelser, som f.eks. linjeture, fælles skitur, adventure races, mm.

I tilrettelæggelsen af den daglige undervisning forsøger vi endvidere at skabe gode betingelser både for håndens og åndens arbejde.

Herudover bestræber vi os på at holde et vågent øje med uddannelsessystemet og samfundet omkring os, for at kunne give en relevant erhvervsorienteret vejledning og få vores elever til aktivt at tage stilling til samfundet omkring dem.

​Boglige fag

Fag du skal have

dansk, engelsk, matematik.

Fag du kan vælge:

tysk, fransk, fysik/kemi.

Alle disse fag kan afsluttes med folkeskolens afgangsprøve eller folkeskolens prøve efter 10.kl.

Der er ikke undervisning i, og føres ikke til prøve i, Kristendom på SlElS.

Der er ingen mulighed for specialundervisning.

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk