​Undervisning

Sportsefteskolen Sjælsølund er en gymnasielt forberedende efterskole.

Vi lægger vægt på, at dit ophold på Sportsefterskolen Sjælsølund bliver så afvekslende som muligt.

Med en gymnasieforberedende undervisning og en grundig vejledning ruster vi eleverne bedst muligt til deres videre uddannelsesmæssige forløb. Et afvekslende skoleår, hvor der hele tiden er noget spændende at se frem til, skaber grundlag for at fremme elevernes lyst til at dygtiggøre sig.

Til skoleåret 13/14 indførte vi faget almen sprogforståelse. Faget fås i gymnasiet, hvorfor vi har valgt også på dette område at ruste eleverne godt fagligt.

Året byder på spændende Linjture, fælles skitur og ekskursioner.

I tilrettelæggelsen af den daglige undervisning forsøger vi endvidere at skabe gode betingelser både for håndens og åndens arbejde.

Herudover bestræber vi os på at holde et vågent øje med uddannelsessystemet og samfundet omkring os, for at kunne give en relevant erhvervsorientering og få vores elever til aktivt at deltage i debatten omkring en række samfundsproblemer.

Boglige fag:

Fag du skal have : dansk, engelsk, matematik.

Fag du kan vælge : tysk, fransk, fysik/kemi.

Alle disse fag kan afsluttes med folkeskolens afgangsprøve eller folkeskolens prøve efter 10.kl.

Der er ikke undervisning i og føres ikke til prøve i Kristendom på S/E/S

Der er ingen mulighed for specialundervisning.