Anderledes uger​

På SES har vi 4 anderledes uger, der går på tværs af fag og udfordrer eleverne på helt andre parametre end de er vandt til i den almindelige undervisning.

​Sport- og sundhedsuge

​I denne uge lærer eleverne om alt fra sund kost til restitution. Der er oplæg om mental sundhed, træning, muskler mm. Eleverne kommer på forskellige workshop der bl.a. indeholder; yoga, fysiske tests som springtest, coopertest og fysiske adgangskrav til f.eks. politiet og militæret.

Iværksætteri

I denne uge er der fokus på eleveres indre iværksætter. Eleverne skal lære om præsentationsteknikker og bliver introduceret til flere matematiske begreber som; MOMS, omsætningsbidrag og dækningsbidrag. Derudover skal eleverne opfinde deres eget produkt/idé og præsentere den foran løverne sidst på ugen, i bedste Løvens Hule-stil.

Kortfilmuge

I kortfilmugen lærer eleverne om filmteknikker, manuskriptskrivning, kameravinkler og lydeffekter.

Vi får besøg af en vaskeægte skuespiller, der vejleder eleverne ift. den kortfilm, de i grupper selv skal producere. Ugen indeholder en bliveweekend, hvor der er fokus på at filme og klippe, udarbejde filmplakater og på gruppernes takketaler. Ugen sluttes nemlig af med et awardshow, hvor forældre er inviteret til en fortryllende aften med uddeling af diverse priser som; bedste film, bedste filmteknik, bedste mandlig/kvinde hovedrolle og meget mere.

Flyt-hjemmefra-uge

​I denne uge skal eleverne bl.a. lægge budget for indflytning i en studiebolig, tegne en plantegning af boligen og selv designe en studiebolig. Derudover får eleverne hjælp til, hvordan man skriver en ansøgning, og så har de mulighed for at prøve en jobsamtale af. Ugen indeholder også ”Luksusfælden” kendt fra TV, hvor eleverne skal hjælpe de stakkels mennesker, der er endt i ”Luksusfælden” (laves som skuespil), med at rette op på deres økonomi og give gode råd til fremtiden.

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk