Pigefodbold efterskole på Sjælland

​På Sportsefterskolen Sjælsølund tilbyder vi en pigefodboldlinje med fokus på et stærkt sammenhold og en god holdmoral blandt alle vores spillere. På vores pigefodboldlinje holder vi skarpt fokus på udvikling af hver enkelt spiller, både som holdspiller og som individuel spiller. Det er dette fokus, der har medvirket, at vi er et af de bedste efterskolehold i Danmark.

Vores pigefodboldlinje stræber efter at gøre alle vores fodboldspillere til endnu bedre spillere. Derfor skal alle vores elever kunne mærke en udvikling i deres fodboldspil, i forhold til:

  • ​Taktik
  • Mentalitet
  • Teknik
  • Fysik

Klubsamarbejde med BSF

​​På vores pigefodboldlinje har vi etableret et samarbejde med BSF. BSF fodbold er en af landets største klubber inden for pige- og damefodbold. BSF har hold i de bedste rækker i landet.

Samarbejdet er særligt rettet mod de elitespillere som går på vores pigefodboldlinje, og som ønsker at blive en del af et eliteklubtræningsmiljø. Men spillere uden for eliterækkerne er også velkomne til at deltage i dette. Dette skal blot opfattes som et tilbud.

Læs her artikel fra "Fodbold for piger" om klubsamarbejdet:

Klubsamarbejde med BSF

Vores pigefodboldefterskole deltager i diverse turneringer såsom: SM udendørs, Kvalifikation til DM, indendørs SM, og kvalifikation til DM Skoleligaen.​

​Kontakt vores pigefodboldlinje og få mere information

Vil du vide mere om vores pigefodboldlinje, kan vi kontaktes på telefon 45 86 09 16 eller på e-mail: efterskole@sjaelsolund.dk. Vi giver også gerne en rundvisning på skolen, hvis I ønsker dette.

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

 instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen:

Følg vores sociale medier for at få et bedre indblik i hverdagen på S|E|S

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk 

CVR: 47977312

instagram  facebook  youtube

Se vores kontrolrapport​:​

banner_gul_99x32