​Sådan bliver du elev

Klik her for at åbne et ansøgningsskema, hvis du ønsker at blive elev på skolen.

Optagelsesprocedure

Når forældre henvender sig på skolen med henblik på at få deres barn optaget, så henvises til at udfylde og sende ovenstående ansøgningsskema. Der kan selvfølgelig også indgås aftaler om en rundvisning på skolen inden ansøgningsskemaet sendes.

Næste skridt i optagelsesproceduren er indkaldelse til en optagelsessamtale som skolen typisk afholder en hverdagsaften eller lørdag formiddag.

På optagemødet skal eleverne til interview for at sikre den bedst mulige afstemning af forventningerne til det kommende samarbejde. Det er vigtigt for at skabe størst mulige chancer for et succesrigt og indholdsrigt ophold på Sportsefterskolen Sjælsølund

Skolen opkræver et administrationsgebyr, og når det er indbetalt, er elevens plads på skolen sikret.

Skulle det mod forventning vise sig, at samarbejdet ikke kan opretholdes og eleven vælger at afbryde skoleopholdet i utide, betales beløbet for udmeldingsmåneden og det beløb, der svarer til svarer til 4 ugers egenbetaling.