Adventure​

​Adventurelinien på S|E|S er en oplevelse for livet! 

Igennem året på linjen vil du blive udfordret i en række forskellige discipliner. Fælles for disciplinerne er at de vil udfordre dig både fysisk og mentalt.

Vi differentierer i alle discipliner, så du vil blive udfordret lige meget om du er begynder eller ekspert.

Vi starter året på vandet i kajak. Vi roer på Øresund, både ved Nivå og Rungsted Kyst. Vi gennemgår roteknik, redninger og meget mere. Du skal være klar på at blive våd! Vi afslutter forløbet med en kajaktur med overnatning et sted i Danmark.

Efterfølgende går vi igang med MTB forløbet. Vi er så heldige at være beliggende i nærheden af nogle af Danmarks bedste MTB single tracks! Og om du er ekspert eller total begynder, så er der plads til dig!

Når vejret begynder at blive lidt mere kedeligt og vinteren melder sin ankomst igangsætter vi vores klatreforløbet. Dette forløb varer ca. 3 måneder og det er derfor vigtigt at du er klar på at "nørde" med reb og din klatreteknik gennem forløbet. Det er vigtigt at understrege at alle niveau er velkomne. Forløbet afsluttes med en officiel eksamen i at sikre hinanden under klatring. Vi klatre endvidere i Sverige engang i foråret og på vores linjetur i starten af skoleåret, hvor vi tager til Sardinien.

Når foråret melder sin ankomst går vi igang med et miks af alle de ovenstående aktiviteter.

Ture

Kajaktur i Danmark

Linjetur til Sardinien

Klatretur til B&W

Klatretur til Sverige

Udstyr

Vigtigt udstyr til Sardinienturen

  • Rygsæk 45-50 liter (Vigtigt maks ryglængde 55 cm !! )
  • KOMPAKT liggeunderlag (L:25 Ø:15)
  • KOMPAKT sovepose: (L:25 Ø:15)
  • Pandelampe
  • Trailsko/løbesko
  • Halsedisse
  • Tynde handsker (til løb, MTB og træklatring)
  • Spork (helst plastik)
  • Lille myggenet

Alle aktiviteterne på adventurelinien kræver udstyr, og vi har mulighed for at udlåne det meste af udstyret til eleverne her på skolen. Dog anbefaler vi at man selv har en MTB med.

Underviser

Jeg hedder Anders og jeg en ægte adventurenørd! 

Jeg elsker at give den gas på MTB, i kajak, på ski og meget mere. Min helt store passion er dog klatring, som jeg dyrker 3-4 gang i ugen.

Jeg er 33 år gammel og uddannet lærer fra Zahle Seminarium i 2014. Mine fag er, udover adventure, matematik og fysik/kemi.

Jeg bor på Nørrebro, i København med min hustru og vores søn.

*Adventure-linjen er opdelt i tre primære decipliner; Løb, MTB og Action, herunder klatring. Der hører teori til alle deciplinerne, hvilket vi selvfølgelig skal lære. Dette for at eleven lærer de grundlæggende principper og teknikker indenfor specialerne

Kontaktinformation​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk​ 

CVR: 47977312​

★ ★ ★ ★ ★

Vi er blevet vurderet ​til 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 107 anmeldelser på Facebook.