​Fitness

​Fitness er et tilbud til alle skolens elever. Det er ikke et linjefag, men noget alle elever på de forskellige linjer kan benytte sig af.

Der er i flere af skolens linjefag fast indlagt styrke- og konditionstræning.

På skolen er ansat Jonas Pang som er uddannet fitness instruktør, som dels tilbyder træningsvejledning, og indgår i dele af linjernes styrketræning.

Sportsefterskolen Sjælsølund indviede i august 2015 deres helt nye flotte fitnesscenter.

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk