​Samvær

Skolens elever bor i bogrupper af forskellig størrelse.

Eleverne er delt i kontaktgrupper, der har en kontaktlærer som fast ankerpunkt.

Vi lægger vægt på, at man i kontaktgruppen opnår den tryghed og fortrolighed, der er nødvendig, for at eventuelle problemer eller konflikter kan løses hurtigt. En gang om ugen afholdes et fællesmøde, hvor alle ting kan diskuteres.

Kontaktgruppen er også rammen om nogle af de pligter, man har på skolen.

Vi tror på, at værdifuldt fællesskab og godt kammeratskab bl.a. skabes ved fælles arbejde, ligesom vi er overbeviste om, at alle mennesker trives bedst i hyggelige og pæne omgivelser. Vi er derfor på Sportsefterskolen Sjælsølund fælles om madlavning, rengøring og andre opgaver af praktisk karakter.

Vi lægger vægt på at kosten er sund og varieret og at måltiderne foregår i ro og orden. Alle skal kunne være i spisesalen og føle sig tilpasse under indtagelsen af dagens måltider.

Fritiden byder også på muligheder for mange spændende oplevelser som f.eks. sportsstævner, filmaftner, foredrag, elevrådsarbejde, samvær, blive-weekender, forældrearrangementer og meget mere.

★ ★ ★ ★ ★

Vi er blevet vurderet ​til 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 107 anmeldelser på Facebook.