​Skolekredsen "S|E|S' Venner”​

​​Hvorfor en skolekreds

Sportsefterskolen Sjælsølund er en selvejende institution, og har derfor en bestyrelse og en

skolekreds. Skolekredsen er det forum, hvor alle bakker op om skolen og de værdier skolen står for.

”S|E|S' Venner” består af mennesker, som ønsker at beholde kontakt og tilknytning til skolen.

Medlemskabet af ” S|E|S' Venner” betyder også, at du sikrer skolens fortsatte eksistens. Ved deltagelse i den årlige generalforsamling, bliver skolens bestyrelse valgt af skolekredsens medlemmer.

”S|E|S' Venner”s medlemmer vil løbende få informationer om deltagelse i årets arrangementer,

samt få nyhedsbreve om aktiviteter og tiltag på skolen.

Kontingentet er 100 kr. om året, som opkræves i januar måned.

Indmeldelse til ”S|E|S' Venner” på mail: sesvenner@gmail.com

Ved indmeldelse oplyses følgende:

• Fornavn
  • Efternavn
  • Årgang (egen eller barns)
  • E-mail​

Kontingentet er p.t. 100 kr. pr. år, og overføres til Konto nr. 2229, Reg. nr. 0714 583 840

SES Elevforening

S/E/S Elevforening er en forening for dig, som har været elev på SES og har en fortsat interesse for Sportsefterskolen Sjælsølund.

Det er elevforeningens opgave, at skabe et sammenhold omkring Sportsefterskolen Sjælsølund for alle de tidligere elever, der gerne vil vedligeholde kontakten med hinanden, skolen og lærerne. Det gør vi b.la. ved hvert år i april at invitere til Gammel Elevdag for alle tidligere elever og gennem vores Facebook gruppe informere om nyheder på S/E/S.

Det er gratis at være medlem af Elevforeningen.

Følgende elever sidder i bestyrelsen i elevforeningen:

Charlie Berg årgang 12/13

Kristian Daugaard Sillasen årgang 14/15

Anemone Burén årgang 15/16

Emil Larsen årgang 16/17

Line Dalitz Petersen Nuværende lærer

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk