Theis Ploug

Theis skal undervise i fagene Dansk, Historie og Samfundsfag. Han er uddannet på Institut for skole og læring. (Frederiksberg seminarium).

Disse humanistiske fag berører ofte den dannelsesmæssige overflade, som eleverne på en efterskole, i den grad, bliver bekendt med.

Theis er fodboldtræner på SES, hvor han bidrager med en masse spillererfaring. Som ungdomsspiller var Theis på kontrakt i Odense Boldklub. Her spillede han U-19 ligaen og senere på OB’s 2.divisionshold. Ydermere har Theis været en del af det danske ungdomslandshold, her har han spillet i alt 23 ungdomslandskampe fra U-16 og frem til U-19 landsholdet. Theis er stadig aktiv som spillende træner for et serie 2 hold.

Efterskolelivet og ånden er en del af Theis. Noget der er opstået grundet en hel del år på både efterskole, kost-gymnasium og højskole ophold. De seneste syv år har Theis boet, og bor stadig, i hans andelslejlighed på Nørrebro – København. ​

Nyheder fra vores skole

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.

Find os her

 instagram facebook youtube

​Nyheder fra efterskolen:

Følg vores sociale medier for at få et bedre indblik i hverdagen på S|E|S

Følg med på Facebook

Klar til at ansøge om optagelse?

Ansøg om en plads på Sportsefterskolen Sjælsølund online. Det er nemt og hurtigt at udfylde vores onli​ne ansøgningsskema.​

Find mere information ​

Mangler du noget du specifikt? Søg gerne her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk 

CVR: 47977312

instagram  facebook  youtube

Se vores kontrolrapport​:​

banner_gul_99x32