​Michael Bentsen

Fagligt:

Han har i 14 år undervist på Idrætslinierne (Glostrup 10.klasse center & Lyngby 10.klasse center) og ført til afgangsprøve i matematik (FA10) alle årene.

Han er uddannet fra Blaagaard Seminarium med linjefag i Idræt, Geografi og Medie. Han har i 7 år været IT-vejleder og matematikkoordinator og taget flere matematikkurser. Han har på UCC taget matamatikvejleder-modulet ”Elever med særlige behov i matematikundervisningen”.

Han har vejledt elever i deres studievalg og været kontaktlærer i 14 år.​

Sportsligt:

Han har været cheftræner for Glostrup tennisklub og har været fodboldtræner for ungdomshold i Lillerød I.F. Han dyrker de fleste sportsgrene, men har i de senere år haft fokus på mountainbike og floorball. Han er ansat af Lyngby ungdomsskole som skiunderviser. Har arbejdet på Hillerød Outdoorcenter, som mountainbikeinstruktør og friluftsvejleder.​

Personligt:

Han bor i Hillerød med sin kone Linda og to børn, Annika og Andreas. I sin fritid cykler han mountainbike og spiller floorball. Han nyder rockmusik, både live og i bilen. Han er vild med sushi og brætspil.