Anne Borges-Michaelsen

Anne er uddannet fra N. Zahles seminarium 2005, hvorefter hun arbejdede på UCN, Brøndby 10. Klassecenter. Her arbejdede Anne i 8 år, hvor hun underviste i hendes linjefag dansk og engelsk. Ud over dansk og engelsk har Anne også linjefag i idræt og hjemkundskab.

På SES underviser Anne i dansk i 10. D, og i engelsk i 10. B og 10. D. Ved siden af undervisningen er Anne vejleder på skolen, og i samarbejde med den anden vejleder, sørger hun for at sende eleverne godt videre i uddannelsessystemet.

I 1999 blev Anne uddannet Padi Divemaster på Oure Idrætshøjskole, og hun har efterfølgende undervist meget i dykning og ikke mindst svømning.

Anne blev uddannet massør i 2007 fra Kropsakademiet på Frederiksberg.​

Af idrætsprofil har Anne spillet basket i mange år for Hørsholm 79ers´ elitedamer, hvor hun, som anfører, var med til at vinde Danmarksmesterskabet 5 gange i træk. Hun har desuden været inde over forskellige ungdomslandshold og var med i bruttotruppen til A-landsholdet inden en knæskade satte en stopper for basket for en periode.

Basketball blev glædeligt genoptaget, og Anne vandt 1. Division med Høbas damer 2014/2015.

Ved siden af basket, er Anne en ivrig løber og er blevet meget interesseret triatlon, hvoraf hun har gennemført et par små løb.