​Dagens gang

Vi betragter køkkenet som et undervisningssted på lige fod med de andre fag på skolen, hvilket betyder at elever og køkkenpersonale har et tæt samarbejde.

Eleverne kan forvente at deltage i køkkenfunktionen ca. 2 uger under deres skoleophold.

Madplan

Kl. 7.15 - 8.00.

Morgenmaden foregår som en buffet, hvor eleverne selv udvælger og henter deres morgenmad. Havregryn, havregrød, cornflakes, rugbrød, grovbrød, ost, æg, marmelade, tykmælk, hjemmelavet müsli, mælk, frugt, kaffe og te.

Kl. 10.00.

Frugt+knækbrød mm.

Kl. 12.00.

Varm mad. Der kan være dage med vegetarmad, grøddage, fiskedage m.m. Der drikkes vand til den varme mad.

Under frokosten er der et parallelforløb hvor dele af eleverne forestår rengøring af skolen.

Kl. 16.00.

Grovbrød eller grovboller, knækbrød, marmelade, gulerødder, frugt og ost.

Kl. 18.00.

​Rugbrød og grovbrød med varierende pålæg, ost, frugt og evt. lune retter. Til begge hovedmåltider er der salatbar med varieret udvalg. Der drikkes vand eller mælk til den kolde mad.

Kl. 21.00.

Frugt og diverse snacks dertil fx. grovboller, grovbrød, knækbrød el. lign. kaffe og te. Kage serveres ved særlige lejligheder.

Hvis der er specielle ønsker i forbindelse med fødselsdage eller andet, hjælper vi selvfølgelig med det.

Kost og træning

Jakob Skov - der dyrker Ironman, kender alt til sammenhængene mellem kost og træning.

Alle elever kommer igennem et kost og træningsforløb.