​Golfefterskole på Sjælland

Leder du efter en efterskole, hvor du kan fokusere på din golf, og blive endnu dygtigere? Hos Sportsefterskolen Sjælsølund tilbyder vi en golfefterskole på Sjælland med en golflinje, som er en af Danmarks højest profilerede linjer.

Derudover er vores golfefterskole nabo til og samarbejdspartner med Hørsholm Golf, som med sine faciliteter danner en perfekt ramme for vores golftræning.

De bedste trænere har sørget for, at vores golfefterskole er det mest naturlige valg for nogle af landets bedste golfspillere, men også for breddespilleren. Hvis du gerne vil prøve det allerbedste inden for golfefterskoler, så er Sportsefterskolen Sjælsølund et godt bud.

Faciliteter på vores golfefterskole

På vores golfefterskole har vi nogle helt unikke golffaciliteter som ikke kan matches af nogen anden efterskole i Danmark. Blot 500 meter fra elevernes værelser ligger træningsanlægget.

Vores drivingrange har åbent hele året med 40 overdækkede udslagssteder med kunstgræs, og mulighed for at slå fra naturligt græs. Om vinteren er den oplyst.

Der udover har vi et Short Game Academy, hvor du kan træne alle slag indenfor 100 meter;

  • Pitchslag
  • Chipping
  • Bump and run
  • Bunkerslag
  • Putting


Vi har 27 huller plus en par 3 bane.

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores golfefterskole i Nordsjælland, er du velkommen til at ringe og høre nærmere om golflinjen ved forstander Jens H. Nissen på telefon 45 86 09 16 eller 61 69 88 28

Kontaktinformation​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
2970 Hørsholm

Tlf.: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk​ 

CVR: 47977312​

Vi er blevet vurderet ​til 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 63 anmeldelser på Facebook.