Badminton​

Danmarks bedste og mest ambitiøse badmintonlinje

Efter lang tid på tegnebrættet åbnede vi i 2017/18 for den hidtil mest ambitiøse badmintonlinje i Danmark.

Det er lykkedes sammen med nogle af de bedste trænere og spillere i Danmark.

Har du nogen sinde spurgt dig selv, ”Hvor god kan jeg mon blive til badminton på ét år?”. Hvis du vil prøve det af i virkeligheden, tilbyder vi nu, her på SlElS, muligheden for at finde svaret på dit spørgsmål. Her får du muligheden for at arbejde med dig selv som badmintonspiller. Du kommer til at træne 5 gange om ugen sammen med andre, der ligesom dig, brænder for badminton.

Men det er ikke alene mængden af træningspas der alene afgør hvor meget du udvikler dig. Kombinationen af den rigtige træning, sparring og inspiration er alle vigtige parametre.

Træning
Vi kommer selvfølgelig i dybden med den tekniske, taktiske, fysiske og mentale træning og udvikler den enkelte spiller ud fra det niveau som den enkelte har.

Med den store mængde af badmintontræning er det også vigtigt at lave styrketræning, så du undgår skader og kan holde til træningen. 

Her på SlElS råder vi over vores egne trænings/styrkelokaler.

Badminton skal være sjovt
Badmintontræningen på SlElS er seriøs, men på den sjove måde og det vil også afspejle sig i den enkelte træning. Du vil blive mere bevist om din egen træning og metode, og sammen vil vi lave en plan for din udvikling, så vi sikre de bedste resultater, og den bedste udvikling, for dig. ​

Kontaktinformation​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk​ 

CVR: 47977312​

★ ★ ★ ★ ★

Vi er blevet vurderet ​til 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 107 anmeldelser på Facebook.