Golf-efterskole med en golflinje for piger og drenge

Leder du efter en efterskole, hvor du kan fokusere på din golf, og blive endnu dygtigere? Hos Sportsefterskolen Sjælsølund tilbyder vi en golflinje, som er en af Danmarks højest profilerede golflinie.

Derudover er vores efterskole placeret i naturskønne områder med Hørsholm Golf som nabo og nærmeste samarbejdsparter - som med sine faciliteter danner en perfekt ramme for vores golftræning.

De bedste trænere har sørget for, at vores golflinie er det mest naturlige valg for landets unge talenter, men der er også plads til breddespilleren. Hvis du gerne vil prøve det allerbedste inden for kombinationen skole og golf, så er Sportsefterskolen Sjælsølund et godt bud.

Faciliteter på vores golf-efterskole

På vores golflinje har vi nogle helt unikke golffaciliteter som ikke kan matches af nogen anden efterskole i Danmark. Blot 500 meter fra elevernes værelser ligger træningsanlægget.

Vores drivingrange har åbent hele året med 40 overdækkede udslagssteder med kunstgræs, og mulighed for at slå fra naturligt græs. Om vinteren er den oplyst.

Der udover har vi et Short Game Academy, hvor du kan træne alle slag inden for 100 meter;

  • Pitchslag
  • Chipping
  • Bump and run
  • Bunkerslag
  • Putting

Vi har 27 huller plus en par 3 bane.

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores golflinie, er du velkommen til at ringe og høre nærmere om golflinjen ved forstander Jens H. Nissen på telefon 45 86 09 16 eller 61 69 88 28

Kontaktinformation​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
​2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk​ 

CVR: 47977312​

★ ★ ★ ★ ★

Vi er blevet vurderet ​til 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 107 anmeldelser på Facebook.