​Fodbold efterskole med mange oplevelser

En af de linjer, som vi kan tilbyde vores elever på Sportsefterskolen Sjælsølund i Nordsjælland er fodboldlinjen. Vi er en anerkendt fodbold efterskole, og her har vi, som led i udviklingen af eliteholdet på skolen, fået udvidet vores samarbejde med fodboldklubben Schalke 04.

Her vil der blandt andet være mulighed for en prøvetræning med Schalke 04’s u17 hold for de 5 bedste spillere på vores elitehold.

Vi har som fodbold efterskole markeret os meget gennem de seneste år, som et af de bedste efterskolehold, når det kommer til fodboldresultater. Ud over holdets høje niveau er vi lige så stolte af resultaterne med udviklingen af de enkelte spillere, som har højnet deres niveau markant gennem opholdet hos os.

Vores hovedformål som fodbold efterskole

Som fodbold efterskole er vores hovedformål at gøre hver enkelte spiller til en endnu bedre fodboldspiller, både som holdspiller og som individuel spiller. Alle vores fodboldspillere skal mærke en større udvikling i deres fodboldspil, når det gælder:

  • Teknik
  • Taktik
  • Fysik
  • Mentalitet

På vores fodboldhold har vi naturligvis et stort fokus på et stærkt sammenhold og god holdmoral. Sådan skaber vi det bedste fodbold efterskole hold med de bedste spillere, den bedste stemning og den rette mentalitet.

Få mere information ved at kontakte os

Vores daglige træning er inspirerende, udviklende og seriøs. Hvis du vil vide mere om os som fodbold efterskole på Sjælland, og hvilke muligheder du har som spiller på vores efterskolehold, så kontakt os gerne på telefon 45 86 09 16 eller send os en e-mail på efterskole@sjaelsoelund.dk

Vi svarer gerne på spørgsmål om livet på en fodbold efterskole, og om efterskolelivet generelt. Vores fodbold efterskole ligger i Hørsholm på Sjælland og du er mere end velkommen til at kigge forbi og stille spørgsmål, uanset hvor i landet du kommer fra.

Kontaktinformation​

Sportsefterskolen Sjælsølund

Sømærket 3
2970 Hørsholm

Tlf.: 45 86 09 16

E-mail: efterskole@sjaelsoelund.dk​ 

CVR: 47977312​

Vi er blevet vurderet ​til 4,6 ud af 5 stjerner baseret på mere end 63 anmeldelser på Facebook.